Славия и Арда направиха 0:0 в мач от плейофите на efbet Лига. Срещата на "Александър Шаламанов" завърши 0:0.

Така отборът, воден от Ангел Славков остава на 7-ото място, даващо право на бараж за участие в Европа. Арда пък е позиция по-назад - със 7 точки по-малко.

Снимка 618929

Източник: startphoto.bg

Срещата започна равностойно. В началните минути Тунгара проби отлично, навлезе в наказателното поле и опита удар, но играч в "бяло" изби. Малко по-късно Цонев стреля силно пред границите на наказателното поле, Натан Гасама изби в ъглов удар, след който обаче не последва нищо опасно.

Славия - Арда, 0:0, (Развой на срещата по минути)
на живо

Славия - Арда, 0:0, (Развой на срещата по минути)

Мачът на стадион "Александър Шаламанов" стартира в 17:00 часа

Последваха минути на тотална скука на стадион "Александър Шаламанов", без каквито и да е положения пред двете врати. Така в края на първата част имаше само 1 неточен удар на Арда и нито един точен.

Второто полувреме предложи малко повече.

Снимка 618927

Източник: startphoto.bg

В 66-ата минута Тони Тасев изпълни ъглов удар, Дост стреля от трудна позиция, но топката мина встрани от вратата. В 74-ата минута се стигна до най-сериозното положение след като Тони Тасев центрира от пряк свободен удар, Ерол Дост засече с глава, но прати топката в страничния стълб.

Снимка 618930

Източник: startphoto.bg

Две минути по-късно и Тони Тасев се отличи с пропуск, на няколко метра пред вратата.

В последната минута на добавеното време, Славия бе много близо до гола. Дост засече подаване на Николов отдясно и стреля от няколко метра, но Господинов изби със сетни усилия с крак. Ангел Славков не можеше да повярва на видяното и легна на тревата.