Дългоочакваното дерби между Левски и ЦСКА завърши без победител, като нулевото реми между столичните грандове предизвика полюсни реакции сред техните фенове.

Време е да обявим и победителите от анкетата на ТОПСПОРТ сред спортните журналисти на България. Колегите ни дадоха общо 50 прогнози за краен изход на мач №1 у нас и в крайна сметка шестима от тях демонстрираха отличен нюх и познаха получилото се 0:0 на националния стадион.

Станимир Бакалов ("Евроком"), Веско Вълчев (dsport.bg) и Венислав Кирилов (Dir.bg) са първите трима уцелили фиксиралото се 0:0. Към тяхната експертна компания се присъединява и Емануил Тодоров от (Gong.bg), който дори е предрекъл, че ще има и червен картон на играч на ЦСКА. Изгонен обаче не беше Кристиян Малинов, както бе прогнозирал той, а капитанът на "армейците" - Петър Занев.

Спортни журналисти в анкета на ТОПСПОРТ: Победа за Левски или равенство в дербито срещу ЦСКА

Спортни журналисти в анкета на ТОПСПОРТ: Победа за Левски или равенство в дербито срещу ЦСКА

Едва 10 прогнози за краен успех на "армейците"

Нужно е да отдадем заслуженото и на перфектните познания на спортната редакция на вестник "Уикенд". И двамата участващи в анкетата - Станил Йотов и Иван Николов умело предвидиха двете нули във вечното дерби.

Припомняме, че преди началото на срещата, от общо 50 прогнози, 22 бяха за краен успех на Левски, 18 за равенство, едва десетима фаворизираха ЦСКА в своята анкета.

Левски и ЦСКА завършиха 0:0 в мач от шампионата

Левски и ЦСКА не си вкараха гол, но шоуто се получи

Червени картони, греда и счупен нос белязаха битката на националния стадион

ТОПСПОРТ благодари на всички колеги журналисти, които се включиха в нашата анкета.