Ръководството на Локомотив (Пловдив) излезе с официална позиция на клубния сайт след поражението с 0:5 от Арда (Кърджали) в мач от 20-ия кръг на футболната Първа лига.

В изявлението си ръководителите на "черно-белите" изразиха възмущението си от представянето на отбора и обявиха, че ще предприемат сериозни мерки.

"Ръководството на клуба желае да изрази силното си възмущение от представянето на отбора при вчерашната срамна загуба от Арда. Поведението на играчите не отговаряше по абсолютно никакъв начин на идеалите и принципите, които изповядва Локомотив!

Носенето на "черно-бялата" фланелка трябва да представлява гордост за всеки един футболист, а емблемата - тя трябва да се брани с достойнство и чест на терена!

Вчерашната загуба е една от най-неприятните в историята на клуба. Ръководството на Локомотив взе решение да предприеме крути мерки в създалата се ситуация! Такива резултати са недопустими и петнят името и престижа на клуба!

Ще бъдат взети навременни и точни решения, за да се избегнат нови срамни представяния, а несериозно и непрофесионално отношение няма да бъде толерирано по никакъв начин! Всички взети и приложени мерки ще бъдат обявени само и единствено на официалния сайт на клуба.

Желаем да отправим предупреждение и към медиите, които се "упражняват" на гърба на Локомотив с неверни, непроверени, подвеждащи и некоректно поднесени "статии"! Новини, които имат за цел да уронят престижа на клуба и да дезинформират "черно-бялата" общественост.

Арда победи Локомотив (Пловдив) с 5:0 в мач от 20-ия кръг на efbet лига

Арда разпердушини безобразен Локомотив (Пловдив) и временно е в Топ 6

Кърджалийци размазаха своя съперник

Единственият достоверен източник е официалния сайт на Локомотив.

От днес ПФК Локомотив ще предприема съответните правни действия към авторите на тези "статии". Търпението ни се изчерпа!", се казва в официалната позиция на клубното ръководство.