От Българската професионална футболна лига съобщиха, че на 24 август 2022 година в 10:00 часа ще стартира продажбата на билетите за мача за СУПЕРКУПАТА на България между отборите на ПФК Лудогорец и ПФК Левски, който ще се проведе на Националния стадион "Васил Левски" на 1 септември от 20:00 часа.

Талоните ще бъдат пуснати онлайн на Eventim.bg, на всички каси на компанията, както и в партньорските обекти на Eventim - бензиностанции OMV, Orange, Technopolis, Български пощи. Футболните привърженици ще имат възможност да закупуват билети и от каси организирани от футболните клубове, за което ПФК Лудогорец и ПФК Левски допълнително ще уведомят своите фенове.

Символичен домакин на срещата е ПФК Лудогорец, като запалянковците на отбора ще имат на разположение блок 9 на Сектор "А" и сектор "Лъвчетата" между сектори "А" и "Г" на стадион "Васил Левски". Билети за почитателите на Лудогорец ще се продават и в деня на срещата на каси на входове 23 и 25, които ще бъдат използвани за влизане на стадиона.

Привържениците на ПФК Левски София ще заемат места в Сектори "А", "Б" и "В" на спортното съоръжение.

Цените на билетите са както следва:

Сектор "А" VIP: 100 лева

Сектор "А" ложи 3, 4, 5, 6 и 7: 50 лева

Сектор "А": 35 лева

Сектор "В": 25 лева

Сектори "Б" и "Г": 15 лева

БПФЛ допълва, че привърженици, с отличителни атрибути на един от отборите, няма да бъдат допускани до секторите, които са предварително определени за фенове на другия отбор, независимо дали притежават валиден билет за съответния сектор.

Вълчев: Играчите в атака са длъжници на отбора

Вълчев: Играчите в атака са длъжници на отбора

"Ивелин Попов показа, че е класа"