Мачът между Берое и Левски от последния кръг на Първа лига бе изтеглен за по-ранен час с решение на Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз. Двубоят в Стара Загора ще стартира в петък от 17:15, а за 20:00 часа остават двата двубоя, които ще решат изхода от битката за титлата. В Разград Лудогорец приема Черно море, а в София ЦСКА е домакин на Ботев (Пловдив).

Ето и официалното решение на СТК (без редакторска намеса):

"По искане на Нова Броудкастинг груп и Футбол Про Медия се правят следните корекции в начален час на срещи и излъчване по телевизионни канали:

- Срещата от Първа лига, между отборите на ПФК "Берое" СЗ - ПФК "Левски" Сф, ще се играе по програма на 24.05/петък/2019 от 17:15 ч., вместо от 20.00 часа и ще се излъчва по Диема спорт.

- Срещата от Първа лига, между отборите на ПФК "Лудогорец" Рз - ПФК "Черно море" Вн, ще се играе по програма на 24.05/петък/2019 от 20.00 часа и ще се излъчва по ТВ Диема спорт, вместо по ТВ Нова спорт. - Срещата от Първа лига, между отборите на ПФК "ЦСКА" Сф - ПФК "Ботев" Пд, ще се играе по програма на 24.05/петък/2019 от 20.00 часа и ще се излъчва по ТВ Диема спорт 2".

Левски, не губи кураж - идва нов бараж...

Левски, не губи кураж - идва нов бараж...

"Сините" са с опит в този специален мач