Спортният директор на ЦСКА Пламен Марков отдаде почит на легендата на българския футбол и Левски Иван Вуцов, който почина на 79-годишна възраст.

Поклонението беше тази сутрин на националния стадион "Васил Левски", а заедно с шефа на "червените" беше и Димитър Пенев.

Футболният елит си взе последно сбогом с Иван Вуцов

Футболният елит си взе последно сбогом с Иван Вуцов

Легендата на българския футбол почина на 79-годишна възраст

"Голям футболист, след това треньор с много успехи в Левски и националния отбор. В края на спортната си кариера беше и изпълнителен директор на БФС. Затова мисля, че Вуцов е един от големите деятели в българския футбол. Човек, който мислеше постоянно за футбола, за развитието му.

Той е човек, който допринесе изключително много за развитието на българския футбол и в крайна сметка това е живота - стига се до неговия край.

Използвам медиите да изкажа съболезнованията си на семейството му. Българският футбол загуби една от големите си и светли личности. Имам много спомени с Вуцов като треньор на националния отбор. Във времето е имало и моменти, които не са били от най-добрите. Но в крайна сметка остават само положителните неща", сподели Марков.

Димитър Пенев: Иван Вуцов ще бъде вечно в нашето съзнание

Димитър Пенев: Иван Вуцов ще бъде вечно в нашето съзнание

"Бог да го прости"