Петър Занев може да подпише с ЦСКА до 2-3 седмици. Това призна самият той в ефира на "Диема".

"Няма да крия, че моето желание бе да завърша кариерата си в чужбина. Така се случиха нещата, че както в живота, така и в спорта нищо не се знае. Бъдещето ще покаже.

Левон Апкарян: Има кампания срещу Петър Хубчев

Левон Апкарян: Има кампания срещу Петър Хубчев

"Спекулациите не са повлияли"

Водя разговори с ЦСКА. До 2-3 седмици ще стане ясно. Има доста млади български футболисти, които трябва да се работи с тях и те да имат желанието да се развиват и да полагат усилия.

За голямо съжаление само в България може да се случи преди толкова важен мач да се напише недостоверна новина. Треньорът говори с нас преди мача и ни каза да се концентрираме върху мача и да не вярваме на тези писаници. Неприятно е, че имаше такава атака срещу треньорското ръководство и футболистите. Може би можехме да изиграем мачовете по-добре. Задължително трябваше да спечелим поне един от двата мача. Мисля, че Петър Хубчев държеше в себе си тези неща. Не ги показа на нас.

Петър Занев: България не е загубила шансове за Евро 2020

Петър Занев: България не е загубила шансове за Евро 2020

"Този отбор може да постигне нещо"

Шансовете ни остават, но много зависи от следващите два мача срещу Чехия и от мача срещу Косово в София. Трябва да спечелим мачовете и тогава ще сме в една по-добра позиция. Имаме един фаворит и това е Англия. Другите отбори ще се борим за второто място.

Има какво да работим върху играта, но не съм аз човекът, който да коментира играта. Разбира се, винаги може по-добре, може много по-добре. Аз съм на мнение, че това треньорско ръководство взима максимума от футболистите, които има. В националния отбор няма такова разделение на групички. Всеки един футболист идва с удоволствие на лагерите на националния отбор", каза Занев.

Божиков: В Слован ме ценят, затова нося и капитанската лента на отбора

Божиков: В Слован ме ценят, затова нося и капитанската лента на отбора

"Много съм щастлив, че успях да стана шампион"