Петър Колев е на мнение, че на Берое му е липсвала смелост при гостуването на Лудогорец. Старозагорци загубиха с 1:3. Ето какво сподели треньора на гостите:

"Искам да поздравя Лудогорец за юбилейната титла. Иска ми се да поздравя треньора им, който накара тима му да възприеме неговите идеи. На нас днес не ни достигна смелост и понякога класа. Съдбата ни даде шанс да сме при равен резултат до последните минути, но когато нарушиш тактическата постановка в последната част, то ще загубиш", започна Колев.

Лудогорец победи Берое с 3:1 в мач от efbet Лига

Лудогорец шампион за рекорден десети пореден път!

"Орлите" с домакински успех над Берое

"Имаше много брак и нехарактерни грешки за някои играчи. Нашите шансове за по-високо класиране бяха илюзорни и трябваше да сме далеч по-спокойно. Радвам се, все пак, че играчите разбраха сериозността на мача. Много е трудно, когато имаш толкова много играчи с неясна съдба, да мотивираш тези играчи."

"През седмицата излезе материал, в който се говори за нов строй в Берое, махане на чужденци и намаляване на заплатите. Аз не познавам нещо подобно. Реагирахме бързо и на играчите им беше обяснено какво предстои за клуба", завърши Колев.