Вече са ясни почти всички съперници на бъдещия шампион в efbet Лига на старта в квалификациите на Шампионска лига. Към момента основните претенденти за първото място в българското първенство са ЦСКА и Лудогорец. Който и да спечели титлата, ще започне от първия предварителен кръг, където ще е поставен. Разградчани са с коефициент 21.000, а "армейците" - с 13.000.

Сред непоставените има няколко коварни съперници. Това са шампионите на Швеция и Полша, а също така при определени обстоятелства там могат да попаднат и тези на Румъния.

Ето всички потенциални противници на ЦСКА или Лудогорец:

Клаксвик (Фарьорски острови), Динамо Тбилиси (Грузия), Раков (Полша), Хекен (Швеция), Валмиерас (Латвия), Ларн (Северна Ирландия), Хамрун (Малта), Суифт (Лихтенщайн), Струга (Северна Македония);

Георги Кабаков отново ще ръководи дербито между Лудогорец и ЦСКА

Георги Кабаков отново ще ръководи дербито между Лудогорец и ЦСКА

Вълков ще е отговорник на ВАР

Победителят от предквалификационния кръг, където са отборите на: Будочност или Сутиеска (един от двата отбора ще е шампион на Черна гора), Брейдъблик (Исландия), Тре Пене (Сан Марино), Атлетик Ескалдес (Андора).

Шампионът на Косово - Балкани или Дрита

Шампионът на Армения - Урарту, Пюник или Арарат - Армения

Шампионът на Албания - Тирана или Партизани

В зависимост от развитието на първенствата в Молдова, Кипър и Румъния: Петрокуб (Молдова), Арис (Кипър), Фарул (Румъния), Олимпия Любляна (Словения), Зрински (Босна) Линкълн (Гибралтар).

Лудогорец пуска билетите за решаващата среща с ЦСКА утре

Лудогорец пуска билетите за решаващата среща с ЦСКА утре

Дербито от плейофите на efbet Лига е в събота