Спортно-техническата комисия към БФС реши да направи промени в програмата на третия кръг от efbet Лига. Дербито между ЦСКА и Лудогорец беше отложен заради участията на двата отбора в европейските турнири. Мачът беше насрочен за 8 август, неделя.

В същото време Левски - Арда беше преместен за малко по-късно и вместо в 18:45 часа ще стартира в 21:00 часа.

Ето какво написаха от БФС:

"По предложение на ПФЛ със съгласието на Нова Броудкастинг груп, срещата от III - ти кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ПФК "ЦСКА-София" Сф - ПФК "Лудогорец 1945" Рз - насрочена на 08.08.2021 г от 21.00 часа, няма да се състои. Срещата ще бъде насрочена допълнително.

Отложиха мача между Локомотив (Пловдив) и Пирин (Благоевград)

Отложиха мача между Локомотив (Пловдив) и Пирин (Благоевград)

Двубоят ще бъде насрочен допълнително

По предложение на ПФЛ със съгласието на Нова Броудкастинг груп, срещата от III - ти кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ПФК "Левски" Сф - ПФК "Арда" Кж - ще се играе по програма на 08.08/неделя/2021 г от 21.00 часа, вместо от 18.45 часа.

По предложение на ПФЛ със съгласието на Нова Броудкастинг груп, срещата от III - ти кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ПФК "Локомотив 1926" Пд - ПФК "Пирин" Бл, насрочена на 09.08/понеделник/2021 г от 21.00 часа, няма да се състои. Срещата ще бъде насрочена допълнително".

Както става ясно засега не се знае кога ще бъдат изиграни отложените мачове.