Ако Лудогорец успее да се поздрави с дубъл този сезон, "орлите" ще се изравнят по спечелени трофеи от всички турнири със Славия. Към момента "белите" са с 18, а разградчани имат 16. Само ЦСКА и Левски имат повече отличия. "Червените" са лидери с 61, а "сините" са втори с 58.

ЦСКА има на сметката си 31 титли (рекорд), 20 Купи на България, 4 Суперкупи (споделен рекорд с Лудогорец), 4 Купи на Съветската Армия като второстепенен турнир и още една Купа на България като второстепенен турнир. "Червените" имат и една титла от "В" група.

Левски е печелил титлата 26 пъти и 25 пъти Купата на България (рекорд). Другите трофеи на "сините" са 3 Суперкупи, 3 Купи на Съветската Армия като второстепенен турнир и една Купа на България като второстепенен турнир.

Славия е 7-кратен шампион и 8-кратен носител на Купата на България. "Белите" са триумфирали два пъти с Балканската Купа и веднъж с тази от турнира Интертото.

Лудогорец преследва 10-ата си поредна титла. Разградчани имат в музея си още 2 Купи на България, 4 Суперкупи (споделен рекорд с ЦСКА) и една титла от "Б" група.

От останалите представители на елита в момента с по 8 трофея са Берое и Ботев (Пловдив). Заралии са шампиони веднъж, два пъти са вдигали Купата на България и веднъж Суперкупата, 4 пъти Балканската купа. Ботев е двукратен шампион и 3-кратен носител на Купата на България. "Канарите" имат още титла от "В" група, една Суперкупа и една Балканска купа.

С по 6 трофея са Черно море и Локомотив (Пловдив). Варненци са 4 пъти шампиони, по веднъж са печелили Купата на България и Суперкупата. Локо вдига титлата веднъж, по два пъти Купата на България и Суперкупата, веднъж Купата на Съветската Армия като второстепенен турнир.

Етър е шампион веднъж, печели по веднъж още Купата на БФС и ПФЛ, както и турнира Интертото. Монтана има две титли от "Б" група, а Царско село - една. Арда печели веднъж "В" група и Аматьорската футболна лига, а ФК ЦСКА 1948 - Областната група, "В" група и "Б" група. Ботев (Враца) няма спечелен трофей.

ТОП 5 НА КЛУБОВЕТЕ В EFBET ЛИГА ПО ТРОФЕИ:

1. ЦСКА - 61

2. ЛЕВСКИ - 58

3. СЛАВИЯ - 18

4. ЛУДОГОРЕЦ - 16

5. БЕРОЕ И БОТЕВ (ПЛОВДИВ) - ПО 8.