От ЦСКА пуснаха в продажба билетите за дербито с Левски. "Армейците" ще приемат "сините" на Националния стадион "Васил Левски" на 1 септември (неделя) от 17:45 часа.

Феновете на ЦСКА ще бъдат настанени в секторите "А" и "Г", а гостуващите привърженици - в секторите "Б" и "В". Цената на билетите за "А" и "В" сектор е 15 лева, а за "Г" и "Б" - 10 лева, информират от сайта на "червените".

Абонаментните карти на феновете на ЦСКА важат за мача. На пластиките са описани местата на картодържателите за Националния стадион.

Аспарух Никодимов пред ТОПСПОРТ: Махал съм и по-големи футболисти от Бодуров, няма незаменими

Никодимов пред ТОПСПОРТ: Махал съм и по-големи футболисти от Бодуров, няма незаменими

"Резултатите говорят за играта, малко бяха ощетени от ЦСКА в реванша със Зоря"

От понеделник (26 август) от 10:00 до 19:00 часа ще работи и касата до фен магазина на "Армията". От нея хора с инвалидност над 49% могат да закупят билет с 20% отстъпка. За използването й се предоставя решение на ТЕЛК. Онлайн поръчките от сайта на БестТикетс ще продължат до 23:59 часа на 29 август (четвъртък), за да може в петък билетите да бъдат изпратени по куриер и да пристигнат до всяка точка на България в събота.

Диего Фабрини: Нямах проблеми с адаптацията в ЦСКА, просто не бях изцяло щастлив

Фабрини: Нямах проблеми с адаптацията в ЦСКА, просто не бях изцяло щастлив

"Динамо беше отборът, който най-много ми допадна"

Припомняме, че поради категоризацията на двубоя като "високо рисков", билети няма да се продават на касите в деня на мача, а само онлайн с опция за принтиране вкъщи до 16:00 часа. Последен шанс да вземете своя билет от касите ще имате на 31 август (събота).