Треньорът Николай Костов ще направи ротации в състава за  мач с Крумовград нес. Очаква се той да промени защитата и халфовата линия спрямо мача срещу Пирин в четвъртък, спечелен с 2:0 на "Герена". Такава се очаква и на вратата, където ще се завърне Пламен Андреев, пише "Тема спорт".

Крумовград - Левски 2:2 (Развой на срещата по минути)
на живо

Крумовград - Левски 2:2 (Развой на срещата по минути)

Мачът започна в 20:00 часа

Николай Михайлов пък ще остане на пейката. В отбрана като титуляр ще започне Хосе Кордоба - той и Андреев получиха почивка срещу благоевградчани. Карето в защита ще бъде допълнено от Кристиан Димитров, Петрис и Цунами. В средата на терена Костов ще заложи на Андриан Краев, Асен Митков и Джевад ел Джемили. Първите двама бяха резерви срещу орлетата, но се наложи да влизат и допринесоха за успеха. В нападение ще играе бразилското трио Роналдо - Рикардиньо - Уелтън.

При такава конфигурация от групата ще трябва да отпадне техният сънародник Дарлан. Халфът не бе убедителен срещу Пирин. Сините ще пратят част от младите си играчи в дубъла за днешния сблъсък с ЦСКА на "Армията" - вратарят Иван Андонов, както и атакуващите играчи Кристиян Йовов и Преслав Бачев