Елитният български съдия Никола Попов получи назначение за две европейски квалификации за юноши до 17 години. Попов е назначен в група 1 на Елитния кръг в тази възраст.

Първата му среща е на 24-и март между отборите на Нидерландия и Унгария. Заедно с него е и един от най-добрите асистенти у нас Мирослав Максимов, а третият в бригадата е Адам Джефри от Северна Ирландия.

Втората среща на Никола Попов е между Нидерландия и Гърция на 30-и този месец, а асистенти отново са Мирослав Максимов и Джефри. Отделно от това българският арбитър ще бъде четвърти съдия на мача Нидерландия - Словакия на 27-и този месец. Всички мачове ще се играят на Спортния център "Уден", на 20 километра от Айндховен. Първият в групата се класира за финалите на Европейското първенство за юноши това лято, както и седем най-добри втори отбора.

За Никола Попов това са мачове под номер 7 и 8 за сезон 2021/2022 в европейския футбол. През есента той ръководи два мача в Лигата на Конференциите, както и един мач в младежката Шампионска лига, а има и назначения като четвърти съдия в мачове на УЕФА, като оценките му неизменно са много добри.

Михаил Касабов: Бербатов не познава устава, случи се срамно нещо за футбола ни

Михаил Касабов: Бербатов не познава устава, случи се срамно нещо за футбола ни

Коментира последните събития