Треньорът на Хебър (Пазарджик) Николай Митов се върна назад във времето, когато изпусна да стане шампион с Левски след 1:1 със Славия на "Герена" в последния кръг.

Митов иска да прилича на Мъри Стоилов, който бил велик.

Специалистът похвали и Даниел Боримиров.

"Длъжни сме да правим това, което казва държавата. Хората взеха уникални мерки - правителството и г-н Борисов.

Никога не сме казвали, че Хебър трябва да бъде на 100% в "А" група. Нека говорим реално. От новите футболисти само Везалов и Марчев играеха редовно в елита. Янко Ангелов е добър футболист. Влади Гаджев беше контузен дълго време. Георги Андонов е уникален футболист.

Аз съм виновен за селекцията. Това е реалното класиране на отбора засега. Вкара се някаква психоза, че трябва да влизаме. Още не сме готови. Аз си подадох оставката, но не ми я приеха. За тези футболисти съм направил всичко възможно, което трябва да се направи. Каквото поискаха, това направих. Аз за сина си не съм правил такива неща.

В Хебър имам седем юноши, които обаче ме мразят, защото съм говедо.

От месец май 2012 година помня, че бихме Лудогорец с 2:1. Не помня мача със Славия. Разбира се, че ми тежи. Щом съм привлякал Везалов в Хебър, значи съм го искал. Той е добър футболист. Когато се върнах в Левски, ми казаха, че ще играем с млади, защото няма пари. След това привлякоха Обертан.

За мен в момента най-добрият български треньор е Мъри Стоилов. Той е велик. На него искам да приличам най-много. Мисля, че Боримиров", каза Митов пред "Спортал".

Николай Митов: Всеки удар към нашата врата беше гол

Николай Митов: Всеки удар към нашата врата беше гол

Отборът на Хебър бе разбит от Локомотив (Горна Оряховица) с 1:6