Възстановяващият се от тежка травма - Михаил Александров беше гост в предаването "Домът на футбола" по Диема. Ето и по-важните акценти от неговото изказване, в което място намериха темите "Арсенал Тула, Първа лига и национален отбор.

Куп чужденци приключват с Лудогорец

Куп чужденци приключват с Лудогорец

"Орлите" готвят сериозна чистка

"Надявам се с бавни, но сигурни темпове да достигнем крайния резултат и вече да играя. Трябваше да се почисти коляното по време на втората операция и трябваше да почивам повече от очакваното. За съжаление не мога да дам точна прогноза кога ще мога да играя. Много хора минаха през това коляно. Гледам да се възстановявам ден за ден и се надявам това да отшуми. Гледам да съм позитивен. Смятам, че позитивизмът помага. Надявам да се върна на терена по-силен от преди", обясни Мишо Александров за ситуацията около себе си.

По темата за предстоящото голямо дерби в Първа лига между Лудогорец и ЦСКА, Александров коментира:

"Няма какво да се лъжем това е двубоят, който ще реши титлата в България. Надявам се само и единствено да стане хубав двубой и двата тима да играят футбол. Някой път се получават едни изблици на нерви на фона на това, че на отборите им трябва победа. Смятам, че два класни отбора в Първа лига могат да направят един хубав мач. И двата отбора не са в най-добрата си форма, това е видимо, но те са показали, че са най-добрите отбори към момента и заслужено са на първите две места".

Стойчо Стоев ще говори за визитата на ЦСКА

Стойчо Стоев ще говори за визитата на ЦСКА

Брифингът е в четвъртък

На въпрос дали Лудогорец може да изпусне титлата, Михаил Александров заяви:

"Ако продължават по този начин е възможно. На мнение съм, че този отбор с този треньор е способен на много, стига да му се играе. Това е единственият проблем на Лудогорец, че понякога се отпуска прекалено много. Първа лига става малко безинтересна за тях. Няма как да се мотивираш в деня на мача, трябва да го правиш през цялата седмица. Сигурен съм, че те са достатъчно големи професионалисти. И преди съм казвал, че най-добрите към момента футболисти в Лудогорец имат нужда от смяна и то не затова, че не си вършат работата, а защото годините им вече натежават и ще трябва да се намери заместник рано или късно, а не виждам някой, който да е по-добър от тези трима футболисти в ядрото".

"На мен ми е много интересно някой като каже, че в националния отбор отбор няма футболисти, а момчетата играят в чужбина и са уважавани. А в същото време започват да се хулят тук тези футболисти. Приемаме го лично със сигурност. Не е приятно, когато си изграждаш име, да дойдеш тук и да те сравняват със земята. Единственият начин да покажеш на тези хора, че грешат е да покаже всичко на терена. Не винаги се получава, това е нещо, което всеки трябва да разбере. Колкото и да си мотивиран в теб винаги има една нотка на несигурност, когато се сетиш за думите, които ти е казал някой".

Вандерсон: Мачът с ЦСКА е своеобразен финал за титлата

Вандерсон: Мачът с ЦСКА е своеобразен финал за титлата

"Имам договор за още една година с Лудогорец"