Мартин Минчев сподели как се чувства след трансфера си в Спарта (Прага).

Младата надежда на българския футбол ще заиграе в Чехия от следващия сезон.

"Чувствам се добре, защото Спарта е голям клуб. Имам амбиции да се представя добре там. Ръководството ми каза седмица преди трансфера, аз разбрах преди една седмица за интереса.

Илиан Илиев: Спарта е идеалното място за Минчев

Илиан Илиев: Спарта е идеалното място за Минчев

"Ще му търсим заместник"

Имахме среща с Томаш Росицки. Наистина големи легенди са играли там. Радостен съм, че попадам в такъв отбор. Гордея се с това, че попаднах в елитната им класация на Топ 5 трансфери, но това не е повод за отпускане. Трябва да продължа да тренирам по същия начин.

Снимка 485559

Източник: https://sparta.cz/

Всичко мина супер. Посрещнаха ме на летището, после минах медицински тестове, заведоха ме на стадиона. Всичко мина, както си трябва. Целите ми са да съм жив и здрав и да показвам на какво съм способен. Дай Боже да взема и титла със Спарта. Вече се чувствах готов за чужбина, радвам се, че имах възможност да направя тази крачка. Ще дам всичко от себе си и времето ще покаже дали ще успея, или не.

Снимка 485667

Източник: Фейсбук

Европейските турнири винаги са престиж за един футболист. Георги Илиев ми звънна и ме поздрави след трансфера. Благодаря на феновете на Черно море и им пожелавам да подкрепят отбора, независимо какво се случва", завърши Минчев.