Административният директор на ЦСКА Милко Георгиев реагира след интервюто на ТОПСПОРТ с бившия изпълнителен директор на Левски - Красимир Иванов.

Ето какво написа Георгиев на стената си във "Фейсбук":

"Добре де, нека малко да помислим!

Днес разбираме, че да се плаща на НАП не било от първостепенно значение за получаването на лиценз (което си е признание, че не е плащано нищо). В същото време досегашният заместник изпълнителен директор в БФС и сегашен изпълнителен директор в неизрядния клуб обяснява, че са в практически фалит!

Кой и как е допуснал неизряден клуб да получи лиценз, това местене на пешките не е ли "връщане на жеста"? Нима новият директор сега е разбрал, че не е плащано към НАП? Едва ли, мили ми наивници! Простичък въпрос към лицето Б. М. - би ли показал удостоверение по чл.87, което неизрядният клуб е бил длъжен да предостави към Лицензионната комисия?

Защото, ако има такова, а самият бивш заместник изпълнителен директор твърди, че не е плащано към НАП, то значи някой лъже. Или пък е предоставено фалшиво такова.. Въобще, има ли пилот в самолета БФС? Ако има - някой тества ли го този пилот преди да се качи да управлява?".

Красимир Иванов пред ТОПСПОРТ: Левски не е бил във фалит, няма от какво да се страхувам

Красимир Иванов пред ТОПСПОРТ: Левски не е бил във фалит, няма от какво да се страхувам

Вижте какво заяви бившият изпълнителен директор на "сините"