Георги Илиев коментира различни теми от футбола ни. Той е категоричен, че ЦСКА има голям шанс да стане шампион на България.

"За Купата няма да имаме проблем срещу Черно море. Мачът е в София, няма какво да се коментира. Важно е в първенството какво ще се получи. Купичката не е от съществено значение, макар че все пак е някакъв трофей. Купичката по-скоро е за пред феновете, да се покаже, че все пак нещо си спечелил, да оправдаеш сезона, ние вече 14 години не сме били шампиони. Надявам се 2023 година да донесе на ЦСКА титлата и започване на строежа на нов стадион.

Никой след време не помни как си играл и какво е било, помнят се победите. Бил ли си, бил си. Отпаднал ли си, отпаднал си. Много важна роля има Саша Илич! Той има добри качества, умее да изсмуква всичко от футболистите. Без добър треньор, не става. Давам 80% шанс на ЦСКА да спечели титлата. И стадионът трябва да се започне най-накрая!

Левски е на много точки назад, отпадна за Купата, ще играят за здраве през пролетта. Е, може би ще хванат трето-четвърто място в крайното класиране, евротурнирите евентуално. Това е. И да бият ЦСКА - това им е успехът на тях. Бият ли ЦСКА, сезонът не е толкова лош. Мъри, в интерес на истината, добре работи.

ФК ЦСКА 1948 според мен направи грешка с Любо Пенев. Той е добър специалист, отборът му играеше добре. Интересно защо си тръгва Любо, след като ФК ЦСКА 1948 вървеше добре, в клуба всичко е изрядно, плаща се навреме, което е най-важното", каза Майкъла пред "Спортал".