Роби Кийн коментира благотворителния мач, организиран от фондациите на Димитър Бербатов и Луиш Фиго на Националния стадион "Васил Левски".

Срещата завърши при резултат 3:3.

Мнението на Кийн:

Димитър Бербатов и част от най-добрите футболисти в историята подариха на България незабравимо шоу!

Димитър Бербатов и част от най-добрите футболисти в историята подариха на България незабравимо шоу!

Феновете видяха на живо някои от най-големите световни звезди

"Прекрасно беше. Хубаво е да видиш толкова звезди на едно място. Радвам се, че стана спектакъл. Благодаря на Бербатов за поканата. Дано има повече такива събития, защото виждате какъв празник стана.

Останах приятно изненадан, че в съблекалнята трите фланелки бяха една до друга (б.р. на Мартин Петров, Бербатов и Стилиян Петров). Трите кончета бяха едни до други. Стадионът отново беше пълен. Колкото повече такива събития, толкова по-добре, защото те носят позитивизъм.

Дават позитивно мислене на тези дечица, които Бербатов награждава. Това за тях е едно голямо преживяване. Със сигурност повечето от тях няма да спят тази вечер, както и много други деца, които бяха на стадиона и се докоснаха до тези звезди.

Много добре знаем, че когато има резултати, публиката идва. Пожелавам успех на младите играчи, които се появиха на терена днес. Това беше и целта на Бербатов - те да се докоснат до тези звезди и да видят, че няма нищо страшно".