ПФК Лудогорец информира феновете, които ще гледат на живо първия мач на отбора от груповата фаза на турнира Лига на конференциите срещу Спартак (Търнава) в четвъртък (21 септември) от 19:45 часа, че стадион "Хювефарма Арена" ще отвори врати в 17:45 часа.

Клубът напомня, че в момента се продават билети на касата на улица "Васил Левски" в Разград. Днес и утре гишето ще работи до 18:00 часа, а в четвъртък (21 септември) от 10:00 часа до началото на мача. В момента се продават и пакетни билети за трите мача в групата. Продължава и онлайн продажбата на пакетни билети за блок 2 на сектор "Г".

Разградчани призоваха феновете да пристигнат на стадиона по-рано, за да се облекчи пропускателния режим.

Лудогорец обяви програмата за мача срещу Спартак (Търнава)

Лудогорец обяви програмата за мача срещу Спартак (Търнава)

Двубоят е в четвъртък, 21 септември, от 19:45 часа

От Лудогорец съобщиха оше, че на "Хювефарма Арена" няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. Всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.

Присъстващите с лица под 18 години трябва да представят попълнена декларация за настойник. Такива се раздават персонално при покупката на билет. В случай на необходимост може да се използва линк, който се намира в портала за закупуване на онлайн билети https://tickets.ludogorets.com, както и на главната страница на официалния сайт на клуба.