Лудогорец и ЦСКА се включват в битката за подписа на защитника на Ботев (Пд) Кристиан Димитров. Той е желан и от Левски, но именно "орлите" и "червените" са големите фаворити за подписа му, твърди "Меридиан мач". 

Преди около месец излезе информация, че 22-годишният талантлив футболист е подписал договор с "армейците" и дори може да се счита за техен играч за новия сезон. Информацията обаче не бе потвърдена, което ясно показва, че бъдещето на Кристиан Димитров все още е неясно. Наскоро защитникът заяви, че за него няма да е проблем да остане още един сезон в Ботев.

Изданието допълва, че Димитров е отказал оферта от американския Орландо Сити. Първото предложение е било за 300 000 долара, плюс 20% за Ботев (Пд) при следващ трансфер. То е било отхвърлено от Димитров. Клубът от МЛС е вдигнал мизата, но и втората оферта е била отказана. Това ясно показва, че интересът към бранителя на Ботев е огромен и "канарчетата" много трудно ще го задържат.

Лудогорец търси нов централен бранител, тъй като Козмин Моци е в залеза на своята кариера и прави много лош сезон. Бъдещето на друг от бранителите също е неясно - Рафаел Форстър, който почти сигурно ще си събере багажа след края на сезона. В ЦСКА макар и сега да има надигане, много добре осъзнават, че имат проблеми в защита. Към капитана Николай Бодуров има интерес от чужбина и той може да вземе "последно 10″ в кариерата си с едно преминаване в руски или турски клуб. Все още не е ясно дали играещият под наем от Беленензеш Нуно Томаш ще подпише постоянен договор, формата на Божидар Чорбаджийски е колеблива през целия сезон, а Валентин Антов все още е твърде млад, за да бъде титуляр в по-голямата част от двубоите.

Кристиан Димитров: Защо да не остана в Ботев (Пловдив)?

Кристиан Димитров: Защо да не остана в Ботев (Пловдив)?

"Нека свършат всички мачове и ще мислим"