Лудогорец ще направи опит да привлече панамския защитник на Левски - Хосе Кордоба, разбра "Тема Спорт". Разградчани вече опипват почвата на каква цена може да си осигурят услугите на 20-годишния бранител. Те дори са отправили неформално предложение от 7-цифрена сума в евро.

Левски изпрати поздравително писмо на Лудогорец за титла №11

Левски изпрати поздравително писмо на Лудогорец за титла №11

"Сините" с джентълменска постъпка

Тя обаче не е удовлетворила ръководството на "сините". Реални и съществени преговори се очаква да има през лятото или до месец, когато вече ще е ясно дали Левски ще участва в евротурнирите. От това явно до голяма степен ще зависи бюджетът на клуба от "Герена" за следващия сезон.

Твърди се, че от Разград са готови да броят 1 300 000 евро, за да купят защитника. Според запознати от Лудогорец дори са опитали да отмъкнат Кордоба, преди сините да го откупят. Там така и не намериха солиден заместник на отказалия се Козмин Моци.

Тодор Батков обещал да даде 300 хиляди лева на Левски?

Тодор Батков обещал да даде 300 хиляди лева на Левски?

Странни времена настанаха на "Герена"

Дали ще има съществени преговори и каква ще е цената на Кордоба? Ако Левски не се класира за евротурнирите, може и да се наложи да продава. При сложени на масата 2 милиона евро, от "Герена" едва ли ще откажат сделка, която би им дала свеж въздух и би запушила доста дупки, като стари и текущи дългове към НАП, както и ще донесе временно спокойствие за редовно изплащане на заплати на футболисти и персонал до есента.

Бърнард Текпетей ще трябва да разплаче Левски на "Герена"

Бърнард Текпетей ще трябва да разплаче Левски на "Герена"

Получава титулярното място в Лудогорец

Треньорът Стоилов вероятно отсега се оглежда за алтернатива. Възможно е новата централна двойка защитници да е Ван дер Каап - Сундберг, а да се търси някой евтин за резерва на този пост.

Хосе Кордоба направи много силен мач срещу Лудогорец в Разград за първенство. Тогава той асистира на Билал Бари, след като преди това проби отлично по левия фланг. До момента той има 18 двубоя за Левски във всички турнири - 16 в първенството и 2 за купата. С отличните си изяви за кратко време измина пътя от родната Втора лига до националния отбор - дебютира в световната квалификация срещу Канада, спечелена с 1:0 на 31 март тази година.

Новата звезда на Лудогорец тъгува за футбола в Аржентина

Новата звезда на Лудогорец тъгува за футбола в Аржентина

"Щастлив съм, че спечелихме титлата"