Локомотив (Дряново) победи с 10:5 отбора на ФК Стрела село Шумата в последен мач от Областната футболна група.

"Нашите момчета спечелиха заслужено първото място в първенството на "А" ОФГ област Габрово и вече са член на Северозападната "В" група - Трета дивизия", заяви треньорът Иван Шипкалиев.

Председателят на Областния съвет на БФС Габрово Георги Трендафилов връчи купата на шампионите. Отборът на ФК Стрела (Шумата) пък заслужи купа за феърплей, като най-коректен отбор в първенството.

Около 200 деца ще доказват в Дряново и Царева ливада, че стават за школата на Милан

Около 200 деца ще доказват в Дряново и Царева ливада, че стават за школата на Милан

Това заяви DJ Джорджо

На второ място в Областната футболна група при мъжете се класира Янтра 1919 от Габрово, а Чардафон 1919, също от Габрово, е трети. Ръководството на ФК Локомотив благодари на всички партньори, спонсори и медии, които помагат за развитието на Детско-юношеската школа и футболния клуб. Заложената програма за развитието на клуба предвижда на есен да има футболисти в пет възрастови групи при децата - Футбол - 5 , Футбол - 7, Футбол - 9, Деца и Юноши старша възраст.

"В най-скоро време предстои и среща между Управителния съвет на ФК Локомотив (Дряново) и кмета и ръководството на Общината, за да се обсъди участието на Детско-юношеската школа и мъжкия представителен отбор на дряновските "железничари" за сезон 2017-2018 в третия ешелон на българския футбол", заяви президентът на клуба Тодор Георгиев.