Левски публикува съобщение преди Вечното дерби с ЦСКА тази неделя. "Сините" обявиха, че в продажба са 1000 билета за Сектор Б, а в Сектор А ще влизат привърженици, които са притежатели на абонаментни карти.

"Левскари,

със заповед на министъра на здравеопазването в оставка проф. Костадин Ангелов, от 24 април, се разрешава завръщането на привържениците по стадионите при капацитет от 30% на съоръженията, но не повече от 1000 души на сектор.

В тази връзка, за мача от XXVI кръг на Първа лига срещу ЦСКА, ПФК Левски пуска в продажба за своите привърженици ограничено количество билети за Сектор "Б". В Сектор "А" на стадион "Васил Левски" ще бъдат допускани само фенове с притежаващи абонаментни карти за Сектор "А" и за Сектор "В" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов". Сезонните билети за Сектор "Б" също ще важат за мача на Национален стадион "Васил Левски".

Цената на талоните за Сектор "Б" е 10 лв.

Талоните са в продажба онлайн, а от днес пропуски ще се продават в официалния магазин на ПФК "Левски" в Сектор "A" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят пропуск също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК.

При условие, че останат непродадени билети за сектор Б, те ще бъдат пуснати в продажба в деня на мача на касата на Национален стадион "Васил Левски" на улица "Гурко" от 12:00 до 17:00 часа.

Ела на стадиона, подкрепи "сините"!

Един за всички, всички за Левски!", написаха от клуба на своя официален сайт.