XXI-та международна конференция "Медицина и футбол" на лекарите от Първа и Втора Професионална футболна лига и аматьорските клубове, която беше отложена заради извънредното положение ще се проведе на 22 юни, понеделник с конферентната зала на спа-комплкес "Царско село" в София. В неч ще участват и лекари на националните отбори на България от различни спортове.

Специално внимание ще бъде обърнато на ситуацията с епидемията от CVID-19. След анализи на специалисти-инфекционисти от НОЩ, ще бъдат разяснени препоръки за моментните и бъдещи действия, касаещи професионалния и аматьорския спорт, в частност новия футболен сезон 2020/2021г.

Лектори ще бъдат специалисти, тясно свързани със спорта в областта на спортната травматология, рехабилитация и медикаментозно възстановяване. Участниците и гостите ще бъдат около 100 човека, в това число и хабилитирани лица от водещи клиники в България и чужбина.

Регистрацията за участие е от 9:00 часа, а началото е от 10:00 часа. Всички присъствали ще получат сертификати за участие, както и поредния брой на списание "Медицина и спорт".

Емил Велев: Псувахме се хамалски със Стоичков в тунела на онзи мач, но не сме се били

Кокала: Псувахме се хамалски със Стоичков в тунела на онзи мач, но не сме се били

"Съдията помагаше на ЦСКА"