Алекс Колев премина в казахстанския Кайсар. 27-годишният футболист говори пред Sportal.bg за новия си тим, както и за престоя си в Полша.

"Много бързо станаха нещата. Доколкото знам още миналата година и по-рано дори имаше интерес от страна на Кайсар. Приключих с досегашния си клуб в Полша, обадиха се и така стана, че след няколко дни вече бях тук.

Снимка 288905

Надявам се, че ще има само позитиви от факта, че ще работя с български треньори. Знаете, че като се вземе някъде българин при български треньор започват да се говорят неща. Това ми беше единственото колебание дали да приема.

Аз Стойчо Младенов не го познавам като човек, а само като треньор. Моите впечатления са много добри и се радвам, че ще мога да работя с него, както и с Тошко Янчев и Анатоли Нанков.

Алекс Колев: Сбогом, Полша! Благодаря за всички хубави моменти

Алекс Колев: Сбогом, Полша! Благодаря за всички хубави моменти

"Време е за ново предизвикателство и за ново начало!"

Евентуално завръщане в България не стои на дневен ред в момента за мен. Дали отново ще нося фланелката на Левски не знам - времето ще покаже. Имаше вариант преди време да се върна на "Герена", но тогава в Полша се чувствах добре и реших да остана там.

Всеки би искал да играе за националния отбор. Това е голяма чест и признание. Разбира се, че имам амбиции да облека фланелката на представителния тим. Надявам се рано или късно да се стигне и дотам. Мисля, че имаме нелош отбор - талатливи момчета, надявам се да стигнем до успех в баражите", завърши Колев.

Нападателят Алекс Колев вече е футболист на Кайсар

Нападателят Алекс Колев вече е футболист на Кайсар

Юношата на Левски ще тренира под ръководството на Стойчо Младенов