Кирил Десподов заяви, че засега няма да се връща в ЦСКА. Все пак футболистът на Щурм подчерта, че "Армията" остава в сърцето му.

"Нещата ми потръгнаха в Щурм, адаптирал съм се, чувствам се добре, щастлив съм. Първенството е интересно, оспорвано. Когато треньорът ти има пълното доверие, когато знаеш, че вярва в теб, няма какво да те спре.

Снимка 452185

Източник: LAP.bg

Ще се радвам да се обединим с Бодуров отново в Щурм. Той ще помогне много на отбора. Дано да стане. Ние се шегувахме с Нестор, че трябва да го вземем. Той е уникален играч и трябва да играе още на високо ниво.

Ел Маестро предложил на Бодуров отново да играе с Десподов

Ел Маестро предложил на Бодуров отново да играе с Десподов

Очаква се през зимата защитникът да разтрогне с ЦСКА

Още не съм се видял с господин Дерменджиев. Радвам се, че ще работя с него. Той имаше големи успехи с Лудогорец. Трябват ни победи с националния. Тези два мача са генерална репетиция за март месец, когато имаме шанс да се класираме за европейско първенство. Сега треньорът трябва да прецени на кои играчи може да разчита и как да се играе. Аз се надявам и си пожелавам позитивни резултати.

Гледам ЦСКА, ще им пожелая успех. Този отбор си остава в моето сърце. Не мисля, че смените на треньорите влияят зле на отбора. Понякога това влияе положително", каза Десподов.

Десподов: Най-важното за един футболист е да има самочувствие

Десподов: Най-важното за един футболист е да има самочувствие

"Това е най-малкото, което мога да направя, за да се отблагодаря на тези отбори"