Председателят на съдийската комисия към Българския футболен съюз Виктор Кашай коментира думите на президента на Славия Венцеслав Стефанов по негов адрес.

Преди няколко дни силният човек в Славия нападна съдиите след победата на Славия с 1:0 над Септември в мач от 13-ия кръг на българския шампионат.

"Не се сещам, Сватбата млад съдия ли беше или този другия, дето ни отряза главата, млад ли е. Касай си седи в Унгария, тук някакъв негов не знам какъв е, той пише нарядите, той нито ги знае, нито ги познава. Сега делегат беше Петър Петров, който беше шеф на съдиите. Данчо Сталев са го извадили от делегатството, човек достоен, знаещ, можещ.

Идва един от унгарската пуста и ти казва Гошо, Пешо и Тошо ще бъдат на този мач. Не е виновен Борислав Михайлов. Той е виновен за това, че е сложил този Касай. А Касай, като са го сложили, трябва да си гледа работата, а не да се чеше по Будапеща и тук да ни праща един негов ... няма да кажа какво", каза президентът на Славия относно шефа на съдиите Виктор Кашай.

Ето как Виктор Кашай отговори на Стефанов:

"Моята работа е да работя със съдиите и аз не се меся в работата на другите хора. Всеки може да си говори, каквото иска, но той със сигурност не е запознат със ситуацията такава, каквото е. Ако някой иска и е толкова заинтересован, може да дойде да прекара една седмица с мен, за да види как точно аз работя. Понякога многото говорене не помага на българския футбол", каза той.

Кашай говори за съдийските грешки, ето кои призна

Кашай говори за съдийските грешки, ето кои призна

Вижте подробности