Иван Караджов даде интервю за Sportal.bg от Анталия. Бившият вратар на ЦСКА и настоящ такъв на Арда коментира и въпроси, вълнуващи "червена" България.

"Готвим се изключително добре, нямаме контузени, което е радващо. Привлякохме четири млади момчета, които имат качества, има много футбол в тях. Чакат ни тежки мачове, всеки клуб има своите цели. Стамен Белчев е много добър треньор, спокоен човек е, с него се разбирам с поглед. Надявам се да играем мачовете си в Кърджали, даваме 100% от себе си, за да зарадваме феновете и шефовете на отбора.

Стамен Белчев: Не съм променил подхода си към селекцията

Стамен Белчев: Не съм променил подхода си към селекцията

"Залагаме на българи, които мисля, че не отстъпват на чужденците"

В националния отбор трябва да се ходи с желание. Който е там, представлява целия народ. Трябва да сме горди, когато ходим в националния отбор, а не да отбиваме номера или да ходим само да се видим. Най-добрият вратар в елита? За мен е Владо Стоянов, от играещите няма кого да отлича. Не искам да изтъквам себе си.

Станах шампион с ЦСКА през 2008 година - незабравимо е. Израснах в ЦСКА, нормално беше да съм адски щастлив. Надявам се младите да изпитат скоро същото. От сърце желая такава радост на "червена" България. Пазя си всички медали с ЦСКА, нормално. Раздялата ми с ЦСКА е грешката, която направих, но така съм направил, така съм решил. В момента като се замисля е грешка", каза стражът.