Явно на Мартин Камбуров не му е писано да направи нещо запомнящо се в ЦСКА. Първият му престой на "Армията" бе кратък, но вторият се оказа още по-кратък. Днес Марто разтрогна договора си с "червените", след като се завърна в клуба през летния трансферен прозорец. Нападателят разкри истината за втората му раздяла с ЦСКА пред Topsport.bg.

"Моля да не пишете, че Стойчо Младенов ме е изгонил от ЦСКА. Това са пълни глупости и не отговарят на истината. Благодаря на Стойчо, най-вече за това, че е голям човек. Поисках да говоря с него, разбрахме се за пет минути. Казах му, че за мен Локо (Пд) е това, което за него ЦСКА - голяма любов. Аз пожелах да си тръгна от "Армията" и съм благодарен на хората там, най-вече на Младенов, че ме пуснаха бързо", каза Марто.

"Нямаше как през лятото да изчакам да видя какво ще се случи в Локо. Не исках да оставам и минута при предишното ръководство. Заради това се стигна до трансфера ми в ЦСКА. Старите управници в Локомотив си тръгнаха късно, много по-рано трябваше да са се махнали. Сега, с новите хора, нещата ще потръгнат. Ще се търси и спонсор. Докато го намерим, ясно е, че ще бъде изключително трудно, ще се борим за своето оцеляване в "А" група. Но всички вярваме в доброто бъдеще на Локо", добави той.

"Да, винаги съм усещал доброто отношение към мен от феновете на ЦСКА. Може би защото през годините често вкарвах голове на Левски. Все пак имам малко мачове за "червените", едва ли заради тях ме харесват. Благодаря им за всичко, дано и те ме разбират", завърши голмайсторът.