Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев, който е и директор на автомобилна компания, дари на Столична община автомобили, които да се включат в разнасянето на топъл обяд, медикаменти и провизии от първа необходимост.

И в Левски пускат клубни маски

И в Левски пускат клубни маски

Лудогорец е първият клуб в България, който направи това

"Това е началото на приноса в борбата с коронавируса, която нашата компания прави. Предоставяме за ползване 15 автомобила, които са на организации, които са на първа линия в борбата с COVID-19. Помощ ще получат ВМА, Александровска болница, също така болници в Пловдив, Бургас и Варна", каза Фурнаджиев пред NOVA.

Кметът на София Йорданка Фандъкова му благодари и информира, че първите курсове на предоставените от компанията автомобили са били с храна за пациентите и персонала на болницата за продължително лечение в Панчерево. "В момента там се лекуват основно хора, които са прекарали тежки инсулти", написа Фандъкова във "Фейсбук".

"Благодаря на управителите Атанас Фурнаджиев и Масухиро Ояма, които се свързаха с мен преди ден и поискаха да помогнат с два лекотоварни автомобила. Така и те се включиха в екипа на тези, които "Носим добро вкъщи", добави кметът на София.

Снимка 457403

Източник: LAP.bg