Ивелин Попов коментира пред "Дейли Мейл" тежката загуба на националния ни отбор с 0:6 от Англия, както и расистките скандирания на част от феновете.

Ето какво каза пред изданието капитанът на представителния ни тим:

"Беше важно да поговоря с тях на полувремето, защото това е голям проблем за всички - за нашата федерация, за Англия, и ако те продължаваха да сипят обидни думи - дори само още веднъж, може би мачът щеше да приключи.

Ние ще имаме голямо наказание, а това не е добре за българския футбол, защото ако футболисти искат да играят, да дойдат в клубове тук, те ще чуят какво се е случило. За никого не е добре.

Маркъс Рашфорд: Поздравления за капитана на България!

Рашфорд: Поздравления за капитана на България!

"Актът му не бива да остане незабелязан"

Дали англичаните са ме накарали да го направя? Не. Ние сме 11 на 11 - нашият цвят няма значение. Не е проблем. Ние всички сме еднакви. Ние сме едно голямо футболно семейство и само ако сме обединени, можем да предотвратим тези лоши прояви. Не искам да се случват такива неща. Това не е добре за нас. Не е добре за федерацията и за нашата страна.

Как се чувствам? Не се чувствам толкова добре, загубихме с 0:6 и скандалът с расизма е ужасен. Това трябва да спре. В страната имаме отбор като Лудогорец, който има играчи от всяка държава. Не съм чувал за подобен проблем в родното първенство. Не разбирам защо феновете направиха това, защото много родни привърженици подкрепят английския футбол", каза Попето.

Гари Линекер похвали Ивелин Попов за постъпката му на полувремето

Гари Линекер похвали Ивелин Попов за постъпката му на полувремето

"Браво на него!"