Бившият старши-треньор на Берое и Левски - Иван Вутов, сподели своите очаквания за днешния двубой на "Герена".

"Всички отбори имат своите проблеми и човек трябва да гадае в началото какво е състоянието им. Подготовката не беше по правилата, които познаваме. Който има добър медицински и кондиционен щаб, ще налучка най-добре как да започне кампанията. В мачовете от първия кръг дотук видях доста оптимистични неща. Берое се справи много добре при доиграването на сезона. Изключвам загубата с 0:5 от ЦСКА в последния кръг, защото срещата беше без значение. При пълни плейофи можеше да се гони и по-предно класиране. Така че това дава надежди за успешен сезон.

Проблемите, които имат в Левски, може да ги мотивират допълнително. Сигурен съм, че младите български момчета там ще бъдат максимално амбицирани и това е по-добрият вариант от някакви неизвестни чужденци, които идват само за пари.

На мен лично ми се иска Левски да не загуби този мач, защото това ще внесе много оптимизъм при тях. Не крия, че имам симпатии към "сините" и Берое. И докато в Стара Загора нещата са нагласени, то на "Герена" тепърва предстои много работа. Затова и добър резултат утре (б.р. - днес) ще даде много надежди на Наско Сираков. Желая му успехи от все сърце.

Йоанис Каргас напуска Левски още утре, завръща се в бившия си тим

Йоанис Каргас напуска Левски още утре, завръща се в бившия си тим

Гръцкият защитник ще играе за ПАС Янина

Двоумя се какъв ще бъде изходът от двубоя. Берое съм сигурен, че ще предложи много тичане, много движение. При Левски неизвестните са много. Първо традицията е срещу тях, второ - имат доста нови играчи, трето - подготовката трябваше да се води по много различен начин. А Берое е видно, че е по-подготвеният отбор", добави Вутов, пред "Тема Спорт".

Левски - Берое 0:2, гол на Октавио!
на живо

Левски - Берое 0:2, гол на Октавио!

Заралии са сочени за фаворит на "Герена"