Бившият футболист на ЦСКА и Лудогорец Иван Стоянов говори преди сблъсъка между двата отбора за Купата на България.

"Неведнъж съм казвал, че Любо Пенев е един от най-добрите треньори в България. Много неща при "червените" ще се променят, не само схемата. Отборът ще играе с повече желание, ще изглежда по-футболно.

Сигурен съм, че в първия мач на "Армията" Любо ще се хвърли за победа и ще иска да не му вкарат гол. Това е турнирен мач", каза пред "Мач Телеграф" Стоянов, който е играл под ръководството на Пенев.

"Лудогорец също е нов. Айде не целият състав, но повече от половината. И там върви преструктуриране. Но те имат голяма преднина в първенството, трудно някой ще ги спре за десетата титла. Това не е случайно".

Димитър Бербатов: Дано Любо Пенев получи достатъчно време в ЦСКА и донесе успехите, които прилягат на клуба

Димитър Бербатов: Дано Любо Пенев получи достатъчно време в ЦСКА и донесе успехите, които прилягат на клуба

"Щастлив съм и съм доволен, че Ясен Петров даде шанс на толкова много млади играчи"

"Проблемът на футбола ни е, че всеки гледа в канчето на другия. Вместо ЦСКА и Левски да настигат Лудогорец, те си пречат взаимно и гледат кой съдия на кого е помогнал. А по-хубаво би било да развиват школите и отборите си".

"Не съм работил лично с Ясен Петров, но е добър треньор. В националния отбор обаче е много трудно, някакъв ад. Там е много фина настройка, защото се виждат веднъж на 2-3 месеца. Нека му дадем време и да направим така, че повече българи и по-малко чужденци да играят в първенството", завърши Стоянов.