Иван Колев поздрави футболистите на Локомотив (София), въпреки поражението с 0:1 от Берое. Това беше първият мач след завръщането на "железничарите" в efbet Лига.

"Трябва да поздравя отбора на Берое за успеха, а после да изкажа съжаление за резултата. Първото полувреме стояхме организарно на терена и беше въпросът да задържим топката по-продължително в тяхното поле. Можеше да създадем още по-опасни положения. За съжаление, първите 20 минути на втората част "се загубихме" в двубоите един на един. Те установиха надмощие и липсата на класа в атака ни попречи, а може и напрежението, да владеем топката по-дълго време", започна Колев.

Берое победи Локомотив (София) с 1:0 в efbet Лига

Берое удари Локо (София) на старта, Камбуров само на гол от рекорда на Жеков

Впоследствие бе изгонен

"Ако не държиш топката, трябва да тичаш в защита. С това разполагаме в момента, опитваме да оптимизираме всеки футболист. Имаме играчи, които са изостанали в подготовката, но бяха на терена. Разбира се, тази разнородност пречи, но се надявам в хода на мачовете да се коригираме", продължи треньорът.

"Не знам дали е възможен сценарий в толкова кратък срок да настъпи промяна. Играем срещу участник от евротурнирите и самочувствие във футбола у нас. Искам да изкажа своята похвала към играчите за дисциплината и огромното старание на терена. Това е пътят и следващият път ще имаме по-добър облик", завърши Колев.