Треньорът на Локомотив (София) Иван Колев отчете, че късметът на Пирин е лишил столичните "железничари" да вземат поне точка от визитата си в Благоевград, която бе загубена с 1:2.

"За мен реално късметът раздели двата отбора. Получихме два гола от корнер и това е до голяма степен късмет. Можем да говорим за невнимание при подреждането, но втория гол стана по абсурден начин, след като топката попадна на главата на противник. Това е късмет, тъй като Пирин не ни превъзхождаше с нищо в мача, освен с шанса си. В по-големи периоди държахме топката, но не съумяхме да направим атаките, както искахме и да ги завършим. Проблемите ни бяха във финалната третина и трябва да ги отстраним бързо.

Те си изпълняваха корнерите, както досега. Бяхме взели мерки, но още първата топка падна неочаквано в началото, докато втората беше след рикошет... При корнерите е трудно да се реагира. Може изпълнението да не е добро и да се стигне до гол. До голяма степен е и въпрос на късмет.

До наказателното поле на противника не мога да съм недоволен. Изнасяхме добре, но там взимахме грешни решения да завършим атаките си по правилен начин. Лесен мач няма, а Черно море е един стойностен отбор и ни чака тежък мач, за който трябва да се подготвим старателно. Не искам да давам оценки, тъй като се стараем да играем на върха на възможностите си", завърши Иван Колев.

Пирин победи Локомотив (София) с 2:1 в efbet Лига

Пирин отказа Локо (София) в първия си мач за годината

Интригуващ сблъсък