Иван Бандаловски изрази надежда неговият Берое да стигне до победата в мача от Първа лига срещу ЦСКА. Бранителят разкри, че през зимата е бил желан от много клубове, но е решил да остане в Стара Загора.

"За амбиции за третото място се говори по медиите, а ние играем мач за мач, защото Черно море и Ботев са отбори от нашата черга. Винаги сме искали, ако изпадне такава възможност, да атакуваме Топ 3, но в последните мачове не се представяме много добре. Само с добри игри можем да излезем от тази ситуация.

ЦСКА иска да си върне Иван Бандаловски

ЦСКА с трансферен удар по Левски, "армейците" си връщат Иван Бандаловски!

Крайният бранител ще трябва да замени напусналия Станислав Манолев

Нормално е треньорът и играчите да са били афектирани след последния мач срещу Витоша. Аз бях на трибуните и също бях ядосан, че изгубихме, моите уважения, но мисля, че ние сме по-класният отбор. Не е чак така, както се изкарва, да сме против треньора, както се пише в медиите. Всеки отбор минава през трудни моменти. Опитваме се да вдигнем момчетата, мисля, че това са нормални ситуации във футбола. Има доста мачове до края, ще се вдигнем.

Снимка 376114

Източник: LAP.bg

Трябва да отидем да играем футбол и да вземем каквото можем. ЦСКА е един добър отбор, но имат доста трудности и те. Вдигаме момчетата, опитваме се по-опитните играчи да мотивираме останалите. Отиваме там да играем футбол. През годините сме гледали много такива мачове, например Ботев (Враца) победи Левски на "Герена", получават се такива мачове. Раненото куче хапе, нали знаете. Целта е да вземем максимално много точки до края на сезона.

Грудев: Никой от ЦСКА не се е свързал с Берое за Иван Бандаловски

Грудев: Никой от ЦСКА не се е свързал с Берое за Иван Бандаловски

"Мисля, че той се чувства добре при нас"

Левски ме изгради като футболист, в ЦСКА направих име, няма да плюя там, където съм ял бял хляб, научих много в тези два клуба. Сега съм щастлив в Берое.

Г-н Хубчев е преценил да не ме повика, малко ме изненада. Мисля, че съм оправдал доверието на нашите треньори, мисля, че играх добре", каза Бандата пред "Дарик".

Иван Бандаловски все още не е подновил договора си с Берое

Бандаловски все още не е подновил договора си с Берое

Националът пристигна под Аязмото в началото на 2018 година