Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев беше видимо изнервен след загубата от Арда с 0:1. Специалистът смята, че неговият отбор е изиграл добър мач, като също така е бил ощетен сериозно от съдиите.

Според него грешките не са много, но именно те решават мачовете на тима в последно време.

Арда - Черно море 1:0

Съдии порязаха Черно море при загуба от Арда

Домакините победиха с минимален аванс

"Не трябваше да загубим. Те отбелязаха гол, който много повлия на нашата игра", започна Илиев интервюто след срещата. "Второто полувреме изравнихме играта, а тяхната идея бе за дълги топки и скорост. При тази гъста защита имахме достатъчно опасности, където можехме да завършим по-добре атаките."

"Те гледаха да минава времето. Нещо, с което сме свикнали по нашите терени, а и това е начин да се печелят точки. Дойдохме да скъсим разликата до тях, а не стана така. Имаше чиста дузпа за нас срещу привидно доброто съдийство, но загубихме. Когато са равностойни отборите, в тези малки ситуации се решават мачовете."

Николай Киров: Издебнахме си момента и вкарахме хубав гол

Николай Киров: Издебнахме си момента и вкарахме хубав гол

Мнението на треньора след победата на Арда над Черно море

"Съжалявам, че говоря за тези неща, но трябва да се споменат. Със сигурност самочувствието според показаното на терена не бива да е лошо. Сега обаче губим. Тази седмица ще минем 2000 километра и три мача в седем дни. Ако взимахме точки, по-бързо щеше да се развива отборът", завърши недоволният Илиан Илиев.