Живата легенда на българския футбол - Христо Стоичков, даде интервю пред "Mundo Deportivo" от дома си в Маями, за да разкаже как протича промененото му ежедневие заради пандемията от коронавирус. Той разкри и своите методи, за да избегне зараза с COVID-19.

"Много се пазя. Ям много чесън, лук, пия топла вода и стоя дълго време под душа с гореща вода, за да се опазя от този вирус", сподели Камата.

"Тук съм със семейството си - с Мариана, моята съпруга, със свекърва ми, която е на 80 години и трябва много да внимаваме с нея, защото вирусът е опасен най-вече за възрастните. Дъщеря ми живее наблизо, а от седмица не съм виждал внучето, не можем да рискуваме. Тази болест се предава много лесно", заяви той.

"Мерките в Маями са все по-драстични. Първо училищата се опразниха, след това плажовете. Следим с голямо внимание какво се случва в Италия и Испания. Вижте възрастта на починалите. Удря най-лошо болните и възрастните. Аз съм роден спортист, през целия си живот спортувам. Здрав съм, но внимавам много, за да не засегна тези, които най-много обичам", довери Стоичков.

Цанко Стоичков пред ТОПСПОРТ: Голямата ми цел е да стана доброволец и да се боря с коронавируса!

Цанко Стоичков пред ТОПСПОРТ: Голямата ми цел е да стана доброволец и да се боря с коронавируса!

Братът на Христо Стоичков с обширно интервю пред нашата медия