Собственикът на Локомотив (Пд) Христо Крушарски не е запален привърженик на идеята подалият оставка президент на БФС Борислав Михайлов да бъде заменен на поста от Димитър Бербатов.

Официално: Борислав Михайлов подаде оставка!
Обновена

Официално: Борислав Михайлов подаде оставка!

"Той ще продължава да помага за развитието на българския футбол"

"След мача обаче се шегувах, че съм сърдит на Балъков не заради Бирсент, а защото не взе в състава Чаво и Гонзо. Те се далеч по-големи мъжкари от тия на терена.

Ако ще сменяме Михайлов с Бербатов, мерси! Хората да си спомнят как бе сменен Иван Славков навремето и какво беше състоянието на футбола ни при него и какво е сега. Боби поне беше до Батето някоя и друга година и бе понаучил това-онова. Аз лично към него не бих казал лоша дума. Хора, които не са давали пари за футбола, не могат да го управляват.

Стига с тия легенди и ветерани, дето правят школи, за да прибират пари от такси. Трябва друг подход. Казах го и преди време - следващият президент на БФС трябва да е човек с опит като мениджър. Който е ръководил хора и е носил отговорност. Не ни трябват бивши футболисти в управлението", категоричен бе бизнесменът пред "Меридиан мач".

Красимир Балъков подава оставка в петък?

Красимир Балъков подава оставка в петък?

Бала води националите в 6 мача, в които записа 5 загуби и 1 равенство