Спортният директор на Локомотив (Пловдив) и легенда на Левски - Георги Иванов-Гонзо заяви, че ЦСКА не е по-особен дразнител, защото през тази година "смърфовете" са победили всичките ЦСКА-та.

Ето какво каза той на пресконференция, на която беше и собственикът на Локо - Христо Крушарски:

"Не смятам, че ЦСКА е по-голям дразнител. Тази година бихме всички ЦСКА-та, като започнем с Литекс, ЦСКА 1948, а след това и ЦСКА София, малкото ЦСКА... Срещу ЦСКА е мач, който кара публиката и футболистите да дават всичко от себе си. Надявам се да бъдем добре подготвени. Малко повече се отпуснахме тази седмица. Надявам се сега всички да са мотивирани.

По никакъв начин не сме отписали тези два мача, които ни остават до края на сезона и ще търсим задължителни победи.

При това положение, което е в момента ще трябва да правим ротации и трябва да направим правилните футболисти, за да имаме втори ешелон. Ако ползваме само едни и същи футболисти, няма да може да поддържат ниво дълго време. Трябва да имаме балансиран отбор. Надявам се да може да издържим.

Проблемът в Левски е, че тези футболисти нямат качества, а не заплатите. Когато взимаш голяма заплата, трябва да показваш на терена, че я заслужаваш. На г-н Крушарски политиката му е много правилна да има таван на заплатите, която ние спазваме".

Георги Иванов: Трима футболисти имат симптоми на коронавирус

Гонзо потвърди: Трима от футболисти ни имат симптоми на коронавирус

"Футболистите са под карантина и сме направили всичко възможно, за да ги изолираме от отбора"