Георги Иванов е един от най-емблематичните футболисти в историята на Левски. Днес обаче Гонзо ще бъде от другата страна и ще подкрепя Локомотив (Пловдив) в дербито между двата тима. Бившият нападател вече две години е спортно-технически директор на "смърфовете".

Наскоро се заговори, че Иванов може да се сбогува с работата си, но собственикът Христо Крушарски опроверга информациите и обяви, че му гласува голям кредит на доверие.

В изиграните мачове до момента между Локомотив и Левски, в които Гонзо е бил ръководител, той е обявил, че няма особени сантименти към отбора, в който направи име.

Снимка 243161

Източник: Официален сайт Левски

"Всеки човек има минало, не мога да избягам от него. Винаги съм с добри чувства към Левски, нормално е, но всеки следва своя път. Аз следвам моя, Левски - своя. С хората, които са в Левски сме в добри отношения, но в крайна сметка пожелавам успех на Левски, но искам Локомотив да победи", заяви Гонзо преди две години.

В най-тежките моменти за "сините" през последната година, Иванов не скри, че искрено се надява всичко в клуба да се оправи и съставът да тръгне нагоре.

Гонзо: Локомотив (Пловдив) щеше да има по-голямо предимство при старото правило

Гонзо: Локомотив (Пловдив) щеше да има по-голямо предимство при старото правило

"Опитваме се да бъдем спокойни"

"Надявам се нещата в Левски да се оправят. Заслужава го, отборът има голяма обич от милиони хора. Ще бъде трудно да се намеси в борбата за титлата, но пък не трябва да се пренебрегва огромната енергия от феновете. Левски може без всеки", каза през юни той.

Снимка 230872

Източник: LAP.bg

Какви са отношенията между Наско Сираков, Станимир Стоилов и Георги Иванов? Самият Гонзо разкрива, че уважава двамата, но подчертава преди време, че повече от десет години не е поддържал никаква връзка със Сираков. На няколко пъти Гонзо и Мъри пък гледаха заедно мачове, докато все още треньорът беше без работа.

Името на Георги Иванов често е спрягано за завръщане в Левски, но към момента такива перспективи по-скоро изглеждат илюзорни. Наско Сираков гласува безкраен кредит на доверие към Станимир Стоилов, който от своя страна взе и цялата спортно-техническа част, ставайки и такъв директор.

Гонзо пък е неизменна част от ръководството на "смърфовете" и по всичко изглежда, че един от най-успешните нападатели в историята на Левски, ще бъде в щаба на съперника, в битките между двата тима.