Новият президент на Българския футболен съюз Георги Иванов - Гонзо сподели след церемонията за "Футболист на годината", че ще направи опит за среща с Димитър Бербатов, за да го убеди той, Мартин Петров и Стилиян Петров да влязат в управлението на БФС.

"Ние се нуждаем от добри футболисти в националния отбор. Не ми хареса, че в класацията на футболисти в първенството има твърде много чужденци. Това ще го оправим с много работа на треньорите.

Десподов след успеха: Падна ми копчето, явно трябва да похарча малко повече за нов костюм

Десподов след успеха: Падна ми копчето, явно трябва да похарча малко повече за нов костюм

Ето какво каза

Не е лошо да са чужденци най-добрите, но това е мотивация за нас, като федерация, да работим по-добре. Трябва много да работим с младежите, които показват потенциал и качества. Младежкият национален отбор е следващата вълна", започна Иванов.

"Ние като спортисти искаме винаги да побеждаваме. Когато си голям спортист, трябва да можеш да носиш на напрежение. Големите очаквания не трябва да ни натоварват, ако искаме да се класираме на Световно.

На тези големи форуми трябва да играят футболисти с голяма психика. Винаги, когато резултатите са добри, хората се обединяват. Ние имаме идея и желание да се обединим. Не може да си голям спортист, без да си голям човек", продължи Гонзо.

За четвърти път: Кирил Десподов е "Футболист на годината"!

За четвърти път: Кирил Десподов е "Футболист на годината"!

Звездата на ПАОК грабна отличието за трета поредна година, като това е общо четвърти приз за него

"Ще опитам другата седмица да направя среща с Димитър Бербатов. Безсмислено е да водим войни, от които няма полза. Стилиян Петров и Мартин Петров са интелигентни хора също. Имат място в БФС. Предвиждаме Изпълком на 29 март", завърши Георги Иванов