Легендарният български треньор - Георги Василев коментира актуалните теми около грандовете ЦСКА и Левски. Ето какво каза той в предаването "Арена Спорт" по БНТ:

"Левски страда от доста време. Изпитва най-вече финансови проблеми, които промениха доста неща в клуба. Прибегна се до сурови и неприятни мерки. На Левски е емблема в българския футбол. Трябва да изживеят своята Голгота и да намерят решението си за своето бъдеще като клуб.

Тити Папазов: Тодоров е достоен човек, беше важна фигура за оцеляването на Левски

Тити Папазов: Тодоров е достоен човек, беше важна фигура за оцеляването на Левски

"При наличието на Наско Сираков, смятам, че е глупаво аз да изразявам мнение кой да бъде треньор"

Гошо Тодоров разбираше ситуацията, в която се намира. Водеше го любовта към Левски и богатият му опит.Факт е, че се сблъска с действителност, която му дава ясна картина, че футболистите не са готови чрез качеството си да запълнят недостига на фигури и личности.

ЦСКА подсказа, че има амбиции и самочувствие да влиза в битка с Клуж. ЦСКА изгоря! Подведе ги началото на мача. Видя се обаче, че срещу себе си имаше опитен и обигран отбор. Тогава проличаха и много от грешките в играта на ЦСКА. В отбора има достатъчно качество в индивидуален план, но търси своя завършек като отбор. Не е приятна реакцията на Санкаре. Постъпката му е за укор и от ръководството няма да останат безучастни за неговото провинение.

ЦСКА - домът на Стоичков и Антов

ЦСКА - домът на Стоичков и Антов

УЕФА обърна внимание на един от двата български участника в Лига Европа

Ясна беше мисията на Павел Върба в Лудогорец. Трябваше да се търси промяната. Той не можа да я изпълни. Не промени много от нещата, които той завари. Отборът на моменти показа тактическа незрялост. Не отговаряше на величието и класата на Лудогорец. Останаха в миманса футболисти, които смятам, че можеха да дадат друго лице в мача срещу Антверпен - говоря за Моци, Дяков, Кешеру. Не е това Лудогорец който знаем.

Лудогорец отново ще заложи на чуждестранен треньор

Лудогорец отново ще заложи на чуждестранен треньор

Търси се заместникът на Павел Върба