Георги Василев даде интервю за предаването "Пред банята". Той призна, че гледа мачовете в Беларус, тъй като в момента няма друг футбол.

"В момента съм в Арбанаси, тук живея с децата си. Това е проблем за всеки един от нас. Погледнах два мача от Беларус, но не ми направиха голямо впечатление. Нивото трудно може да се каже дали е по-добро от нашето. Играят динамично, оспорвано и здраво.

Когато срещнеш други отбори от друга школа може да кажеш дали са по-добри. Нямам какво друго да гледам, виждам, че има Никарагуа, но няма картина от там.

Георги Василев-Гочето: Започва да те сърби, когато няма футбол за гледане

Георги Василев-Гочето: Започва да те сърби, когато няма футбол за гледане

"Такава психоза се създаде, че човек не знае какво да прави в някои ситуации"

Сега сме в пауза, в период на размисъл. Много горчиви неща преживяхме във футбола, но живеем с оптимизъм ще дойдат и по-добри дни. Не може да останем извън развитието на футбола. Това нещо ще даде шанс да наложиш хора, които на пръв поглед са с по-малки възможности, но изискващи по-голямо търпение и ще станат.

Имаше години, в които чужденците бяха случайно попаднали. Това бе периода ми в Левски. Тогава имаше един-единствен.

Живеем с тази надежда и това желание. Тези школи работят за това, за да изкарват футболисти, които да влязат в първия отбор. Дават се пари и шанс на чужденци, които невинаги са най-качествените. Този въпрос обикновено е свързан с мениджърското присъствие. Човек може да промени много неща. Това, което става е добър вариант за преоценка и да дадеш шанс на школите", каза Гочето.

Георги Василев-Гочето: Али Соу трябва да остане в ЦСКА

Георги Василев-Гочето: Али Соу трябва да остане в ЦСКА

"Ходът със задържането на Крушчич е логичен"