Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов даде интервю за Канал 3. Той коментира големите разходи на Левски за изминалата година, като ги определи като неоправдани по отношение на селекцията.

"Ако Левски беше продължил при Божков, при когото се наляха пари... Да, не уцелиха с футболисти, но ако бяха продължили така, щяха да надминат Лудогорец. В последните години Лудогорец изостава игрово. Но това е отбор извън българските стандарти. Парите не играят, но с тях купуваш качествени играчи.

Снимка 487149

Източник: LAP.bg

Изхарчените 25 млн. лева в Левски за една година? Като сравня тези пари с бюджета на Локомотив, това са много средства. Проблемът на Левски бе, че не намери правилните футболисти, като качества. Ако взимаш 20,000 евро, трябва да си класен, а не такива, каквито виждаме в Левски. "Сините" нямат класа в играчите, ако ги имаше, щеше да продаде двама за 5 млн. и да се изплати на останалите.

Гонзо в атака: Локо би всичките ЦСКА-та - малкото, Литекс...

Гонзо в атака: Локо би всичките ЦСКА-та - малкото, Литекс...

"Футболистите в Левски нямат качества"

Левски и ЦСКА ще бъдат като нас, като останалите отбори. Техният комфорт е във феновете. Никой съдия не остава безразличен, когато има 15,000 фена на стадиона. Това са хипотетични неща. Имаме планирани цели. Може да се каже, че за мен Локомотив е като баща. Човек пораства, жени се и има нова любов, но продължава да обича и родителите си. Във времето, разбира се, съм се изградил в Левски. Но може ли някой да те пита кой обичаш повече - майка си или жена си? Същото е с Локомотив и Левски", разсъди Гонзо.