Владимир Гаджев изрази недоволството и раздразнението си от поведението на феновете на Локомотив (Сф). Футболистът на Хебър изригна след срещата между двата тима от 17-и кръг на Втора лига. Мачът завърши при резултат 3:3, но побоя над вицепрезидента на Хебър Красимир Папазов втрещи всички.

Фенове на Локо (Сф) пребиха босове на Хебър!

Фенове на Локо (Сф) пребиха босове на Хебър!

Полиция на мача не е имало

"Ще говоря, но не за футбола, който се игра на терена, а за това, което се случи накрая на срещата. Имаме удряни наши ръководители, ударено е едно дете. За мен това е недопустимо.

Локомотив е отбор с традиции и като клуб заслужава да бъде в А група, но това е недопустимо. А в България се случва много често.

Хората трябва да идват и да се наслаждават на футбола, днес се получи един спектакъл. Вместо хората да са доволни - резултатен мач, положения пред двете врати, битка по целия терен, а всички станахме свидетели на тези грозни сцени. Футболът в България е под всякаква критика. Нивото на интелигентност е ниско, хората са неуки. Аз съм потресен.

Прибирайки се в тунела, чух какви ли не неща. После искат децата да идват по стадионите с родителите си - няма как да стане. Аз никога не бих завел детето си на български мач. После се чудят защо децата стават гамени - точно поради тази причина, защото гледат от големите. Това са големи, възрастни хора, по над 45 години", изригна Гаджев.

Собственикът на Хебър поиска изваждане на Локомотив (Сф) от професионалния футбол

Собственикът на Хебър поиска изваждане на Локомотив (Сф) от професионалния футбол

"Нас ни биха като магарета, биха брат ми, отидете да го снимате да видите!"