Чутовен срам и позор е позицията на Левски и Наско Сираков занапред Вечното дерби да се играе без гостуваща публика. Един мач остана на българите, който ги кара да пълнят трибуните, а "сините" искат да откраднат и него от хората. Как не ви е срам?! Приеме ли БФС подобна глупост, значи нещата не вървят добре и при новото ръководство. Тук е моментът да отбележа, че е крайно неприемливо Георги Иванов да сочи само феновете на ЦСКА за изцепките по време на двубоя, а да не каже нито дума за тези на Левски.

Най-голямата простотия са неспирните престрелки с ракети. Това стана тенденция в последните мачове между "сини" и "червени". Няма значение кои са започнали, след като другите са продължили лошото деяние. Но, видях го с очите си, този път точно привърженици на Левски запалиха и хвърлиха първата ракета.

Г-н Сираков, искате ли занапред Вечното дерби да се играе направо на "Герена"? Всеки път! Да няма гостуваща публика, но да има правило в БФС ЦСКА винаги да е с 9 човека на терена срещу Левски, от първата минута. Може би така "сините" все някога ще успеят да сложат край на робството си срещу "армейците" в последните повече от 10 години. Защото в последните 30 дербита за първенство, ЦСКА спечели 16, а Левски едва 4...

Мажоритарният собственик на "сините" разкри пред всички срамните си намерения да поиска Вечно дерби без гостуваща публика, но продължава да мълчи за случилото се в Сектор "А" на стадион "Васил Левски" по време на мача срещу ЦСКА, който футболистите в синьо гледаха от близо. Това с ракетите е огромен проблем, но какъв е този, случил се близо до ложата, заета от г-дата Сираков и Иванов? Фенове на Левски биха левскари! Нахлуха, приветствани от стюарди и полиция, за да млатят наред, да удрят дори жени и деца. Който е пред очите им, да го отнесе. Защо? Никой не разбра... Какви бяха тези хора с баджове в черно, която раздаваха свое кърваво правосъдие? Кажете г-н Сираков? Защо не поискате и тях да ги няма на трибуните по време на мачовете на Левски?

Вечното дерби е празник за хората. А футболното хулиганство няма как да бъде победено с подобна мярка. За пореден път, позицията на ЦСКА е правилна, а тази на Левски - позорна! Долу ръцете от Мача на мачовете в България!