Международен футболен турнир с участието на съдии от България, Турция и Сърбия ще се проведе през уикенда в Бургас. Проявата се организира от Асоциацията на съдиите по футбол в България, БФС и Община Бургас.

На терените в комплекс "Славейков" за купата в юбилейния десети турнир ще спорят 6 отбора - представители на четирите зони (Югозападна, Югоизточна, Северозападна и Североизточна), както и състави от турски и сръбски рефери. Очаква се в надпреварата да се включат почти всичките ни водещи съдии.

Организаторите са предвидили отлични условия за изява, както и богата културна и туристическа програма за гостите. Мачовете започват в 9,30 часа в събота на терените в "Славейков", които са предоставени любезно от Община Бургас.

Шестте отбора ще бъдат разделени в две групи от по 3, като ще играят всеки срещу всеки. След това ще има мачове за определяне на шампиона, както и такива за трето и пето място. От АСФБ очакват проявата да се превърне в голям празник и завършилият футболен сезон да бъде закрит подобаващо.